ΑΡΧΙΚΗ  

ΜΕΝΟΥ  

Ο ΣΕΦ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ  

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ  

f

Pastatempo - Ιταλική και διεθνής κουζίνα στο Ηράκλειο Κρήτης

pastatempo al porto

Για τον σεφ μας  Κωνσταντίνο Κατσούλη είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι.


Σε ηλικία 32 ετών έχει ήδη βραβευτεί με
 
χρυσό σκούφο και έχει διατελέσει sous chef της βασίλισσας του Μαρόκου.

Στόχος του είναι να συμβάλει ώστε η κρητική αλλά και μεσογειακή κουζίνα να πάρει τη θέση που της αξίζει στο παγκόσμιο γαστρονομικό στερέωμα.


Το 2010-2011 διετέλεσε σεφ στο εστιατόριο «L’Orangerie» του ξενοδοχείου «Blue Palace» στην Ελούντα, όπου με τα πιάτα του, απέσπασε Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας.

Το 2011 εργάστηκε στο εστιατόριο La Luna στο Ντουμπάι.

Το 2012-2014 εργάστηκε στο  Davino Restaurant του ξενοδοχείου Villa del Palmar Cancun στο Μεξικό όπου σχεδίασε το ελληνικό και μεσογειακό μενού.

Το 2013 πήρε μέρος στο διεθνές  φεστιβάλ γαστρονομίας “ International festival of Mexico”

Το 2014 επέστρεψε στην Ελλάδα όπου μαζί με τον Μιχάλη Βαργιακάκη δημιούργησαν το εστιατόριο Pastatempo.

Ωράριο λειτουργίας

Τρίτη - Κυριακή :  18:00 - 00:00

Δευτέρα κλειστά

Τοποθεσία

Λ. Ιωνίας 20 & Λουκά Πετράκη

2810 334 874